CMYK

More references

available at my 

  • LinkedIn

One of the best graphic designers

I have ever worked with...

Eva masters the graphic design to perfection. She is a very creative person, who constantly develops new ideas. At the same time, she knows how to translate ideas into concepts and thereby develop strong brands. Eva's professional background spans a lot and illustrates that through her graphic expression she always manages to develop and lift brands to perfection. She understands the importance of finding the core of the business / product - and communicating the story in a compelling and highly professional way. One of the best graphic designers I have ever worked with ...”​

 

— Ane-Helene Impgaard, Public relations coordinator at Widex

Referencer
Rikke Henningsen Herrguth - Kommunikationsansvarlig hos Papiruld Danmark A/S samt ejer af Herrguth Kommunikation

Jeg har arbejdet sammen med Eva i GlaxoSmithKline, hvor hun var med til at udvikle og designe både interne og eksterne projekter. Hun er et dygtigt, kreativt og rigtigt dejligt menneske at arbejde sammen med. De varmeste anbefalinger herfra!


Linda Pagh Philipsen - Procurement and project coordinator GlaxoSmithKline

Jeg arbejdede med Eva i den farmaceutiske forretning, hvor lovlige retningslinjer for design skal følges 100%. Vi fik altid dejlige og perfekte kreative designs fra Eva - leveret til tiden. Jeg beundrer, hvor store hendes kreative evner er, lige fra forretningsmæssigt udseende til blomstertryk. Jeg kan kun anbefale Eva som person og for hendes grafiske evner!

Peter Hentze Knudsen - PR manager Widex

Jeg har i flere år arbejdet sammen med Eva hos en af verdens største høreapparatproducenter, Widex, hvor hun var ansat som grafisk designer. Udover at være en stilsikker, detaljeorienteret designer var Eva en stærk tovholder på flere grafiske designlinjer, når det angik virksomhedens mange high-end høreapparater. Eva er nytænkende med en stor æstetisk sans for opsætning og ikke bange for at gå nye veje. Hun har ikke blot et godt øje for lækkert design; hun er også en dygtig fotograf, hvilket jeg har nydt godt i forbindelse med min etablering af min egen virksomhed. Jeg anbefaler Eva på det varmeste.


Lise Bryan Henningsen - Strategy - Innovation - Communication - Education - Life Science - Leadership - Building Teams

Eva var en meget kreativ og drevet kollega, da vi arbejdede hos Widex sammen. Eva var meget dygtig til at tænke uden for normen og lavede ekstraordinære, men overbevisende løsninger.


Pernille Friis - Grafisk Designer hos Widex

Eva er essen af ordet kreativ. Hun er i ordets forstand en blæksprutte, da hun spænder vidt. Hun er en fantastisk grafisk designer som evner at føre det ud på mange medier og ting. Hun kan fotografere, skrive tekster og style et studie, vindue eller hjem til perfektion. Eva er en god kollega, en varm person, som er engageret, entusiastisk og initiativrig og som brænder for sit fag, kollegaer og arbejdspladsen.


Bente Børjesen - Teamleder i Kommunikationsafdelingen Widex.

Eva er en super dygtig og meget kreativ grafisk designer.
Og en sød kollega.

Gitte Baun - Indehaver af Baun institute 

Mit samarbejde med Eva Gravesen startede i 2015, hvor jeg skulle have lavet en hjemmeside til min virksomhed. Dette var en opgave, jeg ikke selv havde nogen forstand på eller nogle ideer til, så jeg var meget på bar bund. At komme i Eva’s kompetente hænder var lykken. På forunderlig vis fik hun guidet mig igennem, så jeg i dag har en hjemmeside, som jeg er vildt stolt af og som i den grad er mig, selvom det er Eva, der har lavet den. Endvidere hjalp hun mig med signatur, brevpapir og brochure, hvor jeg primært blot kom med tekst og hun sørgede for resten. Eva formåede at få denne for mig uoverskuelige opgave til at blive legende let, og jeg kom faktisk til at synes det var ganske sjovt. Efterfølgende har Eva opdateret og vedligeholdt min hjemmeside og hun er altid fleksibel, når jeg med kort varsel pludselig skal have ændret eller lavet nyt. Eva er god til at komme med inputs, nye ideer og sige sin mening, så alt i alt en super sparringspartner, som har været en vigtig brik i min opstart af virksomhed og stadig er.

Peter Brockdorff Bestyrelsesformand hos Exometric​

Kreativitet, engagement, ordholdenhed, entusiasme og initiativ er nogle af de ord som bedst beskriver Eva. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Eva i næsten tre år. Hun har bibragt vore forskellige selskaber betydelig værdi, og det bliver ikke det samme uden Eva i "hverdagen". Eva får her mine varmeste anbefalinger. 

Lars Baun - Multimedia Manager hos ACCUSTRIP ApS

Eva Gravesen er en fantastisk grafiker. Hun er selvkørende, proaktiv og har et sjælden kreativt gen, samtidig med at hun er yderst professionel i alt, hvad hun fortager sig. Hun er typen, der kan få alt til at se godt ud. Hun er altid sprængfyldt af gode ideer og godt humør og det gør hende utrolig dejlig at arbejde sammen med - Jeg kan klart anbefale Eva Gravesen.

Jan Adeltoft - CEO at WebProof

Eva behøver ingen anbefalinger, hendes arbejde taler for sig selv. Evas grafiske kreationer hæver hende til noget unikt, du sjældent støder på. Jeg har i et par år kendt Eva og haft fordel af hendes evne til hurtigt at forstå et problem og ønsker, hvorfra hun typisk kommer med den kreative løsning, der ikke kun rammer budskabet, men også rører dit hjerte. Hun ved, hvordan man opretter synlige overskrifter med et design, der får dig til at stoppe op og skal læse det. På et personligt plan er Eva en varm person, som jeg absolut kan anbefale til enhver organisation.

 

Claus Krolak - Educational Manager at Plandent A/S

Eva er en hårdtarbejdende medarbejder. Hun er meget kreativ i sit arbejde og har en enestående stor øje for de små detaljer. Når projekter monteres, finder hun altid tid til at få tingene gjort og mange tid med et smil til overs. Jeg giver hende min varmeste anbefaling.

Helle Dittler og Merethe Lyck - VanillaFly

Det kan hermed bekræftes, at Eva Gravesen har været ansat som grafisk designer hos VanillaFly ApS i perioden fra 2016 til 2020. Eva har løst grafiske opgaver med gå-på-mod og entusiasme og har derudover løst de opgaver vi løbende har kastet i hendes retning, såsom opsætning og design af vores årlige kataloger. Eva har ligeledes taget og bearbejdet alle billeder til samtlige af vores kataloger samt været en stor hjælp i forbindelse med design af puder, kort og plakater. Desuden har Eva varetaget den daglige opdatering og opsætning af vores Facebook og lnstagram. Vi ønsker Eva al muligt held og lykke med hendes fremtidige karriere.

Berit Nielsen - CEO at Plandent A/S

Eva er en dygtig og kreativ grafiker med mange dynamiske ideer, som har udviklet Plandents grafiske udtryk løbende. Eva spænder bredt fra kursus- og produktkataloger, imagebrochurer, tilbudsaviser, showroom indretning til bildekorationer med en stærk stilsans. Eva er en dedikeret pige, som brænder for de ting, hun giver sig i kast med.

Torben Arnt - Freelance Industrial Designer 
M. Arch., and owner at Industrial Works

Eva er en fantastisk kreativ grafiker. I de 4 år vi har arbejdet sammen, er det hver gang lykkedes Eva at ramme den helt rigtige stemning i budskabet på en meget empatisk samt overbevisende måde. Derudover er Eva en meget behagelig person at arbejde sammen med.

 

Marianne Noel - Graphic Designer at Widex

Jeg har ikke mødt nogen som Eva, der i den grad er et festfyrværkeri af kreative idéer. Hun er benhård til alt indenfor grafisk design… lige fra konceptudvikling/layout, fotografering/billedbehandling til rentegning. Hun er super kreativ, super dedikeret og super effektiv. Hun er tillige en helt igennem ærlig og kærlig personlighed. Jeg kan kun give hende min allerbedste anbefaling med på vejen og må gerne kontaktes for yderligere uddybelse, hvis dette ønskes.

Ane-Helene Impgaard - Public Relations
Koordinator hos Widex 

Eva mestrer det grafiske fag til perfektion. Hun er et meget kreativt menneske, der hele tiden udvikler nye ideer. Samtidig kan hun kunsten at omsætte ideer til koncepter og hermed udvikle stærke brands. Evas faglige baggrund spænder vidt og illustrerer, at hun igennem sit grafiske udtryk altid formår at udvikle og løfte brands til perfektion. Hun forstår vigtigheden af, at finde ind til kernen i virksomheden/produktet – og formidle historien på en overbevisende og yderst professionel måde. En af de bedste grafiske designere jeg nogensinde har arbejdet med.

Jens Ahlgren - Sales Manager / Country Manager at Gerdmans Kontor- & Lagerudstyr A/S

Jeg havde fornøjelsen at være chef for Eva gennem nogle hektiske år hos Computerstore. Opgaverne var mange og under konstant forandring. Eva havde evnerne til at håndtere vores mange ønsker og var årsagen til, at der blev lavet en sammenhængende grafisk profil for Computerstore. Det var også tiden hvor WEB og emails kom til og også her bidragede hun stort. Eva er en person med en dejlig positiv, åben og kreativ tilgang til opgaverne. Hendes høje faglige dygtighed og glade væsen, gør at jeg på det varmeste kan anbefale hende.

Lars Fiskbæk Pedersen - Partner at Quantic

Eva har tegnet den grafiske linje og implementeret Quantics nye webløsning både online og mobilsiten. Jeg har haft fornøjelse af Eva som sparringspartner i forbindelse med opbygning af vores nye website, hvor vi i høj grad oplever at have fået opfyldt krav og ønsker til vores nye webløsning. Eva har udvist stor indsigt og gjort at vi rent onlinemæssigt er kommet godt fra start. Jeg vil til enhver tid anbefale Eva som grafisk medarbejder.

Erik Sjørslev - Art director/team leder hos Grafisk team, Widex
Eva Sandner Gravesens arbejdsområder er selvstændige kreative udviklingsopgaver.  Teknisk er Eva velfunderet og nysgerrig og derfor altid med til at afsøge nye måder at gøre tingene på. Eva´s arbejdsopgaver har omfattet fremstilling af brochurer, displays, manualer, udstillinger, annoncer m.m. på mangfoldige sprog. 

Eva har stor indsigt i diverse grafiske programmer. I min funktion som daglig leder af Grafisk Team hos Widex har jeg oplevet Eva som værende en utrolig serviceminded, initiativrig, selvstændig og struktureret person, samt en rigtig god kollega. Kendetegnet for Eva er at hun er utrolig faglig som kreativ dygtig og med en meget stor grundighed. Hun formår altid at have overblik over opgaverne i selv hektiske perioder. Jeg kan kun give Eva mine bedste anbefalinger. 

 

Berit Ellegaard Andersen - IDG International Data Group

Eva Sandner Gravesen har været ansat som grafiker i International Data Group, - osse kaldet IDG Danmark A/S interne reklameafdeling 1997 til 2001. I denne periode har Eva løst en mangfoldighed af opgaver for firmaets elleve selvstændige profit-centre. Opgaverne har været mangeartede, fra omslag, udstillinger, annonce-kampagner til konferencefoldere og større kataloger. Eva har selvstændigt udarbejdet layout på kampagner, foldere etc. til flere af firmaets afdelinger. Eva er en ørn til komplicerede elektroniske illustrationer. Eva bevæger sig scenevant på MAC´en, og er rutineret bruger i alle de grafiske programmer såsom: Photoshop, Illustrator, PowerPoint etc. Eva har stor interesse for Internet og har udarbejdet webdesigns, og et utal af bannerannoncer. 

Eva er en person, der kan få noget fra hånden og hun har altid været en meget loyal medarbejder, der ikke er bange for at tage fritiden i brug, når der skal udtænkes nye ideer.

 

Jan Dixon, Kreativ direktør og partner - Exponent

Eva Gravesen har været ansat hos Exponent fra 2007 til 2008 som grafiker. Grundet afmatning i Exponents grafiske afdeling p.g.a.finanskrisen, måtte jeg med stor beklagelse opsige Eva. 
Med stor beklagelse fordi hun som menneske har bidraget med et venligt og smittende humør. Og fordi hun som grafiker har beriget vores tegnestue med vinkler på formgivning pegende i en farverig og dynamisk retning. Eva er god til både vektor og pixel, hurtig til at komme med flere ideer til løsninger på både åbne og definerede opgaver. Dette kræver stor indsigt i grafiske programmer. Og det har hun. På tegnestuen har vi alle haft glæde af Eva´s brede indsigt i bl.a. Indesign. Der er ikke mange kroge i Adobe universet hun ikke har besøgt. Og der skal ikke mange besøg til før det sidder fast.
Eva har hos Exponent beskæftiget sig med opgaver af meget blandet karakter. Spændende fra visuel identitet over konceptuel design til magasin - og bogproduktion. Fra annoncer, brochurer, plancher og bannere til skilte - og udstillingskoncepter. I så forskellige brancher som medicinal, elektronik, undervisning, håndværk, forlag og museum. Jeg kan kun give Eva mine bedste anbefalinger.

References
Rikke Henningsen Herrguth - Communication Manager at Papiruld Danmark A/S and owner of Herrguth Kommunikation

I have worked with Eva in GlaxoSmithKline, where she helped develop and design both internal and external projects. She is a talented, creative and really nice person to work with.
The warmest recommendations from me!


Linda Pagh Philipsen - Procurement and project Coordinator at GlaxoSmithKline medical 

I worked with Eva in the pharmaceutical business where legal guidelines for design must be followed 100%. We always got nice and perfect creative designs from Eva - delivered in time. I admire how wide her creatice skills are, from business look to flowerprints. I can only recommend Eva as person and for her graphical skills!

Peter Hentze Knudsen - PR manager at Widex

I worked with Eva for several years at one of the world's largest hearing aid manufacturers, Widex, where she was employed as a graphic designer. In addition to being a stylish, detail-oriented designer, Eva was responsible on several graphic design lines when it came to the company's many high-end hearing aids. Eva is innovative with a great aesthetic sense of setup and not afraid to go new ways. She not only has a good eye for beautiful design; she is also a skilled photographer, which I have enjoyed in connection with my establishment of my own business. I highly recommend Eva.


Lise Bryan Henningsen - Manager Audiological Research and Communication - Research and Development at Widex

Eva was a very creative and driven colleague when we worked at Widex together. Eva was very adept thinking outside the norm and making extraordinary yet compelling solutions.


Pernille Friis - Grafisk Designer at Widex

Eve is the essence of the word creative. She is, in the sense of the word, an octopus as she spans wide. She is an amazing graphic designer, who is able to work in a multitude of media. She can photograph, write texts and style a studio, window or home to perfection. Eva is a great colleague, a warm person, who is dedicated, enthusiastic and enterprising and passionate about her profession, colleagues and the workplace.


Bente Børjesen - Teamleader in Communications Department at Widex

Eva is a super skilled and very creative graphic designer.
And a sweet colleague.

Gitte Baun - Owner of Baun institute 

My collaboration with Eva Gravesen started in 2015, when I should have a website created for my company. This was a task I had no sense of, or any ideas for myself, so I was very much in need of guidance. Getting into Eva's competent hands was my luck. In a marvelous way, she guided me through, so that I have a website, I am very proud of and that both reflects my values and which feels personal to me, even though it is Eva, who made it. She also helped me with signature, letterhead and brochure, where I mainly just came up with text and she provided the rest. Eva managed to make this task easy and fun for me, even though it seemed insurmountable at the start. Subsequently, Eva has updated and maintained my website and she is always flexible, when I have to change or make alterations or new features at short notice. Eva is great at coming up with new ideas and expressing her opinion, so overall a super sparring partner who has been an important part of my business start-up and still is.

Peter Brockdorff - Chairman of the Board at Exometric​

Creativity, commitment, perseverance, enthusiasm and initiative are some of the words that best describe Eva. Working with Eva for almost three years has been a great pleasure. She has brought significant value to our various companies, and it will not be the same without Eva. I give her my best recommendations.

Lars Baun - Multimedia Manager at ACCUSTRIP ApS

Eva Gravesen is an amazing graphic artist. She is self-driving, proactive and has a rare creative gene, while being extremely professional in everything she does. She is the type who can make everything look good. She is always bursting with good ideas and good humor and it makes her incredibly nice to work with - I can clearly recommend Eva Gravesen.

Jan Adeltoft - CEO at WebProof

Eva needs no recommendations, her work speaks for itself. Eva's graphic creations raise her into something unique, you rarely encounter.
I have in quite a few years known Eva and benefited from her ability to quickly understand a problem and wishes, from which she typically comes with the creative solution that not only hit the message, but also touch your heart. She knows how to create visible headlines with a design that makes you stop up and must read it. On a personal level, Eva is a warm person, who I absolutely can recommend to any organisation.

 

Claus Krolak - Educational Manager at Plandent A/S

Eva is a hard working employee. She is very creative in her work and has an exceptionel keen eye for the small details.
When projects mount, she always finds the time to get things done and many time with a smile to spare. I give her my warmest recommendation.

Helle Dittler and Merethe Lyck - VanillaFly

Eva have been a graphic designer at VanillaFly from 2016 to 2020. Eva has solved graphical tasks with great empowerment and enthusiasm and in addition solved the tasks, we have continuously given her, such as layouting and design of our annual catalogs.

Eva has also photographed and retouched all photos for our catalogs and has been a great help in designing pillows, cards and posters. In addition, Eva has been responsible for the daily updates and setup of our Facebook and lnstagram. We wish Eva all the best of luck with her future career.

 

Berit Nielsen - CEO at Plandent A/S

Eva is a skilled and creative graphic artist with many dynamic ideas, who have developed Plandent's graphic expression continuously. Eva ranges widely from course and product catalogs, image brochures, flyers, showroom decor to photo decor with a strong sense of style. Eva is a dedicated girl who is passionate about the things at hand.

Torben Arnt - Freelance Industrial Designer 
M. Arch., and owner at Industrial Works

Eva is an amazing creative graphic artist. In the four years, we have worked together, Eva has managed to strike the right mood in the message in a very emphatic and compelling way. In addition, Eva is a very pleasant person to work with.

 

Marianne Noel - Graphic Designer at Widex

I have not met anyone like Eva, who is to that extent a fireworks display of creative ideas. She is an excellent graphic designer… ranging from concept development / layout, photography / image retouch and manipulation, and illustration. She is super creative, super dedicated and super efficient. She is also a completely honest and loving personality. I can only give her my very best recommendation along the way and may be contacted for further elaboration if desired.

 
Ane-Helene Impgaard - Public Relations Coordinator at Widex

Eva masters the graphic design to perfection. She is a very creative person who constantly develops new ideas. At the same time, she knows how to translate ideas into concepts and thereby develop strong brands. Eva's professional background spans a lot and illustrates that through her graphic expression she always manages to develop and lift brands to perfection. She understands the importance of finding the core of the business / product - and communicating the story in a compelling and highly professional way. One of the best graphic designers I've ever worked with.

Jens Ahlgren - Sales Manager / Country Manager at Gerdmans Kontor- & Lagerudstyr A/S

I had the pleasure of working with Eva as her boss for some hectic years at Computerstore. The tasks were many and constantly changing. Eva had the ability to handle our many desires and was the reason why a coherent graphic profile was created for the Computer Store. It was also the time when web and emails came and she also made a big contribution here. Eva is a person with a wonderfully positive, open and creative approach to the tasks. Her highly recommended professional skill and happy nature, makes it easy for me to recommend her.

Lars Fiskbæk Pedersen - Partner at Quantic

Eva created the design line and implemented Quantic's new web solution both online and on the mobile site. I have had the pleasure of working with Eva in the making of our new website, where we very much feel that we have met the requirements and wishes for our new web solution. Eva has shown a great deal of insight and made sure that we got off to a good start online. I would recommend Eva as a graphic designer at all times.

Erik Sjørslev - Art director / team leader at Graphic team, Widex

Eva Sandner Gravesen's work areas are independent creative development tasks. Technically, Eva is well-grounded and curious and therefore always helps to find new ways of doing things. Eva's duties included designing brochures, displays, manuals, exhibitions, advertisements and more in multiple languages.
Eva has great insight into various graphic programs. In my role as general manager of the Graphic Team at Widex, I have experienced Eva as an incredibly serviceminded, enterprising, independent and structured person, as well as a really good colleague. Eva is proficient as a creative designer and works with great sense for detail. She always manages to make the deadline even during hectic periods. I can only give Eva my best recommendations.

Berit Ellegaard Andersen - IDG International Data Group

Eva Sandner Gravesen has been employed as a graphic designer at International Data Group - also called IDG in the inhouse marketing department 1997 to 2001. During this period Eva has solved a variety of tasks for the firm's eleven independent profit centers.

The tasks have been many from covers, exhibitions, ad campaigns to conference leaflets and larger catalogs. Eva has independently prepared layouts on campaigns, leaflets etc. for several of the company's departments.

Eva is proficient in designing complicated electronic illustrations. Eva is a superuser on MAC and all the graphic programs such as: Photoshop, Illustrator, PowerPoint etc. Eva has a lot of interest in the Internet and has prepared web designs and a lots of banner ads. Eva is a person who can get something done and she has always been a very loyal employee, who is not afraid to use her spare time, when new ideas are devised.

Jan Dixon, Creative Director and Partner - Exponent

Eva Gravesen was employed by Exponent from 2007 to 2008 as a graphic designer. I had to dismiss Eva from Exponent graphic department with great regret, due to the financial crisis in 2008.

With great regret because, as a human being she has contributed with a friendly and contagious mood. And because as a graphic artist, she has enriched our design studio with angles of design pointing in a colorful and dynamic direction. Eva is good at both vector and pixel, quick to come up with more ideas for solutions to both open and defined tasks. This requires great insight into graphic programs, which she has. At the design studio, we have all benefited from Eva's broad insight into, among other things. InDesign. There aren't many nooks in the Adobe universe, she hasn't visited. And it doesn't take many visits before it sticks.

Eva has been engaged in tasks of a very mixed nature at Exponent. Ranging from visual identity to conceptual design to magazine and book production. From advertisements, brochures, posters and banners to displays and exhibition concepts. In such varied industries as pharmaceutical, electronics, teaching, crafts, publishing and museum. I can only give Eva my best recommendations.

WEBSITE BY EVA GRAVESEN 2021