CONTACT US

Send me a message

Referencer
Gitte Baun
Indehaver af Baun institute 

Mit samarbejde med Eva Gravesen startede i 2015, hvor jeg skulle have lavet en hjemmeside til min virksomhed. Dette var en opgave, jeg ikke selv havde nogen forstand på eller nogle ideer til, så jeg var meget på bar bund. At komme i Eva’s kompetente hænder var lykken. På forunderlig vis fik hun guidet mig igennem, så jeg i dag har en hjemmeside, som jeg er vildt stolt af og som i den grad er mig, selvom det er Eva, der har lavet den. Endvidere hjalp hun mig med signatur, brevpapir og brochure, hvor jeg primært blot kom med tekst og hun sørgede for resten. Eva formåede at få denne for mig uoverskuelige opgave til at blive legende let, og jeg kom faktisk til at synes det var ganske sjovt. Efterfølgende har Eva opdateret og vedligeholdt min hjemmeside og hun er altid fleksibel, når jeg med kort varsel pludselig skal have ændret eller lavet nyt. Eva er god til at komme med inputs, nye ideer og sige sin mening, så alt i alt en super sparringspartner, som har været en vigtig brik i min opstart af virksomhed og stadig er.

____

​

Peter Brockdorff
Bestyrelsesformand / Chairman hos Exometric​

Kreativitet, engagement, ordholdenhed, entusiasme og initiativ er nogle af de ord som bedst beskriver Eva. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Eva i næsten tre år. Hun har bibragt vore forskellige selskaber betydelig værdi, og det bliver ikke det samme uden Eva i "hverdagen". Eva får her mine varmeste anbefalinger. 

____

Lars Baun
Multimedia Manager at ACCUSTRIP ApS

Eva Gravesen er en fantastisk grafiker. Hun er selvkørende, proaktiv og har et sjælden kreativt gen, samtidig med at hun er yderst professionel i alt, hvad hun fortager sig. Hun er typen, der kan få alt til at se godt ud. Hun er altid sprængfyldt af gode ideer og godt humør og det gør hende utrolig dejlig at arbejde sammen med - Jeg kan klart anbefale Eva Gravesen.

____
Jan Adeltoft
CEO at WebProof

Eva needs no recommendations, her work speaks for itself. Eva's graphic creations raise her into something unique, you rarely encounter.
I have in quite a few years known Eva and benefited from her ability to quickly understand a problem and wishes, from which she typically comes with the creative solution that not only hit the message, but also touch your heart. She knows how to create visible headlines with a design that makes you stop up and must read it. On a personal level, Eva is a warm person, who I absolutely can recommend to any organisation.

____

 

Claus Krolak
Educational Manager at Plandent A/S

Eva is a hard working employee. She is very creative in her work and has an exceptionel keen eye for the small details.
When projects mount, she always finds the time to get things done and many time with a smile to spare. I give her my warmest recommendation.

____

 

Berit Nielsen
CEO at Plandent A/S

Eva er en dygtig og kreativ grafiker med mange dynamiske ideer, som har udviklet Plandents grafiske udtryk løbende. Eva spænder bredt fra kursus- og produktkataloger, imagebrochurer, tilbudsaviser, showroom indretning til bildekorationer med en stærk stilsans. Eva er en dedikeret pige, som brænder for de ting, hun giver sig i kast med.

____

Torben Arnt
Freelance Industrial Designer 
M. Arch., and owner at Industrial Works

Eva er en fantastisk kreativ grafiker. I de 4 år vi har arbejdet sammen, er det hver gang lykkedes Eva at ramme den helt rigtige stemning i budskabet på en meget besnærende og overbevisende måde. Derudover er Eva en meget behagelig person at arbejde sammen med.

____

 

Marianne Noel
Graphic Designer at Widex

Jeg har ikke mødt nogen som Eva, der i den grad er et festfyrværkeri af kreative idéer. Hun er benhård til alt indenfor grafisk design… lige fra konceptudvikling/layout, fotografering/billedbehandling til rentegning. Hun er super kreativ, super dedikeret og super effektiv. Hun er tillige en helt igennem ærlig og kærlig personlighed. Jeg kan kun give hende min allerbedste anbefaling med på vejen og må gerne kontaktes for yderligere uddybelse, hvis dette ønskes.

____

 
Ane-Helene Impgaard
Public Relations Coordinator at Widex

Eva mestrer det grafiske fag til perfektion. Hun er et meget kreativt menneske, der hele tiden udvikler nye ideer. Samtidig kan hun kunsten at omsætte ideer til koncepter og hermed udvikle stærke brands. Evas faglige baggrund spænder vidt og illustrerer, at hun igennem sit grafiske udtryk altid formår at udvikle og løfte brands til perfektion. Hun forstår vigtigheden af, at finde ind til kernen i virksomheden/produktet – og formidle historien på en overbevisende og yderst professionel måde. En af de bedste grafiske designere jeg nogensinde har arbejdet med.

____

Jens Ahlgren
Sales Manager / Country Manager at Gerdmans Kontor- & Lagerudstyr A/S

Jeg havde fornøjelsen at være chef for Eva gennem nogle hektiske år hos Computerstore. Opgaverne var mange og under konstant forandring. Eva havde evnerne til at håndtere vores mange ønsker og var årsagen til, at der blev lavet en sammenhængende grafisk profil for Computerstore. Det var også tiden hvor WEB og emails kom til og også her bidragede hun stort. Eva er en person med en dejlig positiv, åben og kreativ tilgang til opgaverne. Hendes høje faglige dygtighed og glade væsen, gør at jeg på det varmeste kan anbefale hende.

 

____

Lars Fiskbæk Pedersen
Partner at Quantic

Eva har tegnet den grafiske linje og implementeret Quantics nye webløsning både online og mobilsiten. Jeg har haft fornøjelse af Eva som sparringspartner i forbindelse med opbygning af vores nye website, hvor vi i høj grad oplever at have fået opfyldt krav og ønsker til vores nye webløsning. Eva har udvist stor indsigt og gjort at vi rent onlinemæssigt er kommet godt fra start. 
Jeg vil til enhver tid anbefale Eva som grafisk medarbejder.